Hoe het begon …

Romeo is de oprichter van Momentique. Hij was van kinds af aan een creatieve energie. Hij hield van tekenen, spelletjes en muziceren. Sinds 2004 runde hij zijn platenlabel R-Themus Music, was hij regelmatig jurylid bij lokale talentenjachten en nam hij een aantal maal deel aan de voorrondes van het Nationaal Songfestival. 21 laar later heeft hij daarnaast het sieraden vak omarmd en diverse winkels gerund en klanten van advies voorzien bij hun levensmomenten.

De Corona pandemie zorgde voor een nieuw inzicht en is hij zich gaan oriënteren op een concept waarin sieraden en muziek de verbinding leggen bij de momenten in het leven. Een combinatie van unieke vintage sieraden uit antiekwinkels, eigen gemaakte armbanden met edelstenen en een studio waarin tekst en muziek voor bijzondere momenten en evenementen worden opgenomen.
Zo is Momentique ontstaan in 2023. 

“Muziek en sieraden zijn pure emotie en geven herinneringen aan het leven. Het is mijn missie om elkaar stil te laten staan bij de momenten en deze te vieren.

Door de steeds verder veranderende maatschappij is er meer dan ooit behoefte aan harmonie, balans en verbinding. Op een creatieve, authentieke en oprechte wijze gaat Romeo hierin te werk. Dit zijn ook de kernwaarden van zijn concept.

Neem hier contact op of stuur een bericht op LinkedIn.