In het afgelopen half jaar hebben we getourd en diverse markten vertegenwoordigd in Nederland. We hebben prachtige plekken gezien; Arnhem, Baarn, Gouda, Groningen, Nijmegen, Rozendaal, Velp, Volendam en Zeddam. We sluiten dit jaar af met twee Kerstmarken. We staan zondag 10 december in het centrum van Bemmel. Zondag 17 december sluiten we het jaar feestelijk af in Arnhem op de grootste Kerstmarkt van het oosten. Eleonora’s Klank, waarmee we regelmatig een kraam gedeeld hebben, is op de 17e ook van de partij. We maken er fantastische dagen van!

Mocht je niet naar de markten kunnen komen, dan kun je ook online terecht bij Momentique. Aankomende week zetten wij een brede selectie van onze collectie online op Instagram en TikTok met foto’s van onze kraam. @shopmomentique (Zie voorpagina voor de knop op Instagram)

Uiteraard kunnen we mooie feestelijke armbanden op maat maken. Kun je niet wachten en heb je al iets in gedachten? Stuur ons dan een bericht. Cadeau’s kunnen verstuurd worden per DHL. Ophalen op afspraak is ook mogelijk. Betalen kan eenvoudig met een betaal link die we per mail verstrekken. Meer daarover volgt binnenkort ….