Boutique Momentique

Er zijn talrijke winkels en webwinkels. Wij hebben ervoor gekozen om het contact met de klant te zoeken op geheel authentieke wijze. We rijden letterlijk door het land met onze 2Cv Besteleend en staan met regelmaat op unieke markten door een groot deel van Nederland. Sinds juni 2023 hebben we onder andere gestaan op markten in Arnhem, Nijmegen, Gouda en Groningen. Je vindt alle uitgebreide informatie per markt of braderie in ons blog op de voorpagina.  

 

 Markten


Wij staan binnenkort in:

26 November – Volendam
10 December – Bemmel
17 December – Arnhem
 
*** De Tour 2024 wordt rond Kerst bekend.

Tour Deux Cheveaux

Deze oude besteleend uit 1974 kan multifunctioneel ingezet worden als ultiem verrassingsmoment. De eend dient als koerier, huwelijksauto,  fotoshoot of picknick op een unieke locatie. We hebben ook een klassieke rode eend ter beschikking. 

Instagram / Mail


Op Instagram of telefonisch kunnen we in contact komen om een gepersonaliseerd geschenk te creëren voor een speciaal iemand of gewoon een cadeau aan jezelf. 

Wil je een afspraak of meer informatie, vul dan onderstaand formulier in. Ik zal persoonlijk binnen 1 werkdag contact met je opnemen. Telefonisch, per mail of Instagram kan uiteraard ook. 

Contactformulier